#CHICMOM

Poza perfectă :)

Scris de Ela Crăciun la 10 iunie 2015

„Diavolul se îmbracă de la Prada”. Recunosc. Îmi vine să mă uit la filmul ăsta (scuzați colocvialitatea) de fiecare dată când mă sună PR-ul și îmi spune  „pe data de 28.05 este petrecerea Viva. Cea mai importanta si așteptată petrecere din an.” E ca un fel de întăritor. Prind curaj și mai ales inspirație.

Și așa încep întrebările: ce rochie, cum îmi fac părul, cum mă machiez… 🙂 Știți voi: tot pachetul de care orice fată se preocupă atunci când luminile se aprind și scena se luminează ;).

Așadar, dacă v-ați întrebat vreodată ce e în spatele unei pregătiri pentru VIVA Party? Vă spun eu. #prada :))). Inițial, crezi că e destul de puțin important. Dar nu e deloc așa. IT matters. Și îți dai seama cu adevărat în ultima secundă când consideri că ai timp suficient pentru rochie. :)))

Pe pași.

Cu părul mă ajută Fabrizio, ca întotdeauna. Cât despre make-up, Georgi, prietena si colega mea, care mă aranjeaza la toate evenimentele nu era în țară. Pentru că sunt tare pretenţioasă şi nu oricine e pe gustul meu :))) tot Georgi a fost cea care a găsit soluţia: Maria, noua noastră colegă. Atentă şi talentată, a fost de nota 10!

fabrizio_maria_andrei

Așa că, trecem la pasul final, cu ajutorul lui Cătălin – another brick to my wall, aleg rochia. După câteva probe, aleg trei variante. Ca să nu vă plictisesc, vă pun un colaj cu diferențiatorii. #deCe-ul din spatele fiecăreia. Votul final a mers la ținuta cu spatele gol.

diferentiatori

Pentru accesorii am facut o vizita la ICON. Spate gol = clutch. Cerceii și brățara Pandaora s-au potrivit la fix.

clutch

 

trena mogosoaia

Retușurile finale le vedeți în fotografiile de mai sus.

Ne-a cam plouat la Mogoșoaia dar, sunt absolut convinsă că, dacă ar fi fost ceva omenește posibil de făcut, echipa VIVA ar fi făcut și ar fi oprit ploaia :).  Oricum, într-un final, nu a contat. 🙂 . Iar ploaia e mereu semn de bine.

Dragă VIVA, mulțumesc pentru invitație, ne vedem la anul!

viva1 viva2

 

MULȚUMIRI :

Rochie: Bien Savvy

Accesorii: ICON & PANDORA

Make-up: Maria Jarda

Coafura: Fabrizio Benintendi & Andrei David

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--