#VIATACUCOPII

1 iunie comes NEXT! Lucrurile bune și frumoase vin în pereche și neprogramate. ;)

Scris de Ela Crăciun la 28 mai 2015

Fără să o lungesc prea mult. 1 iunie = eterna întrebare ce îi cumpăr ca să îl bucur. Realmente. LEGO, mașinuțe, pești în acvariu, păpuși, rujulețe…

S-ar putea să am un răspuns. Și am clar o poveste. 😉

Cred că pe Bibi l-aș bucura etern dacă i-aș cumpăra un cal adevărat sau cel puțin un ponei :). E fermecat de animale. Când rămâne la Sinaia mai mult de două zile, inevitabil, merge la stână, la prietenii lui ciobanii (nu știu cum face băiatul meu de se împrietenește cu toată lumea), cu care mănâncă bulz și, bag eu seama, le cam fură meseria. Dacă îl întreb ce e transhumanța, știe. Deosebește o oaie merinos de una țurcană (voi știți? eu nu!) și știe cum se face urda și telemeaua.

Alesia, în schimb, e urbană din cap până în picioare. Și fan absolut al personajelor Disney. Minnie e favorita dar cred ca ar trăda-o puțin pentru Elsa. Ultima dată, la ziua lui Bibi, la final de aprilie, pentru că nu am avut timp să merg să îi ridic eu hăinuțele, l-am trimis pe Alex. Nu știa măsurile, așa că a luat două rochițe de la Next. Frumos imprimate cu printeșa Elsa din Frozen. Dacă aveau numere mai mari cred că mi-aș fi luat și pentru mine.

elsa

Știți, genul acela de imprimeu tare fain făcut, care replică întocmai personajul și nu dezamăgește copilul. Țin minte cu cât nesaț ne făceam imprimeuri pe tricouri când eram mici: cu fierul de călcat, întindeam tricoul și călcam peste abțibild. Ieșea un Bruce Lee cu jumătate de față, Roxette fără chitară, Michael Jackson fără toată pălăria :))) . Un fiasco total.

Sau cât eram de amărâte când primeam cărți de colorat cu personaje din desene care…nu semănau defel.

Oricum, revenind la petrecerea lui Bibi, aveam două rochițe cu Elsa. Una pe măsura Alesiei. Iar cealaltă de prisos. Aparent. Pentru că o dată ce finuța noastră a zărit imprimeul din Frozen, a vrut și ea rochia așa.

Hainutele-Disney-301 Hainutele-Disney-303 Hainutele-Disney-307

Ceea ce demonstrează încă o dată că:

– fetele vor fi întotdeauna fermecate de hăinuțele frumoase.

– bărbații nu se pricep la cumpărături dar le potrivesc.

– lucrurile bune și frumoase vin în pereche și…neprogramate.

Merită să încercați Next pentru pitic. Au cu teme și personaje Disney, Marvel, My Little Pony!

Mi-au lăsat și două vouchere de câte 100 de RON pentru voi ca să încercați să vedeți de ce lucrurile bune și frumoase vin în pereche.

Tot ce aveți de făcut e să sharuiți articolul pe Facebookul vostru și să îmi lăsați un comentariu la postarea NEXT de pe pagina mea de Facebook. 

Screen Shot 2015-05-27 at 15.21.31 Screen Shot 2015-05-27 at 15.22.36 Screen Shot 2015-05-27 at 15.25.43 Screen Shot 2015-05-27 at 15.26.27

 

--