fbpx
#Uncategorized

Dr. Andrei Laslău ne învață cum să mâncăm de Paște – partea I

Scris de Ela Crăciun la 29 aprilie 2013

Ce alegeri facem pentru o masă sănătoasă și îmbelșugată de Paște

A rămas doar o singură săptămână până la Paşte, iar febra cumpărăturilor ne-a cuprins pe toţi. Nu ştiu dacă şi voi aţi început să vă pregătiţi, însă eu vă pot spune cu certitudine că, asa cum se întamplă în fiecare an, hypermarketurile sunt ca nişte furnicare în această perioadă.

Toată lumea cu coşurile pline, din care nu lipsesc brânzeturile, ouăle, carnea, cozonacii, pâinea, dulciurile, fructele şi toate acele produse pe care noi, românii, obişnuim să le avem pe masă în zi de sărbătoare. Poate vă întrebaţi de unde ştiu care este starea în magazine. Ei bine, zilele trecute mi-am dat întâlnire cu medicul Andrei Laslău într-un centru comercial, pentru a vă arăta vouă, dragii mei cititori, cam ce produse ar trebui să alegeţi.

Celor care nu îl cunosc, trebuie să vă spun că dl. doctor Laslău a reuşit să slăbească mâncând, dieta lui este pe bază de grăsimi şi are rezultate vizibile într-un timp foarte scurt. Ştiu că pare un vis, dar este adevărat. Iar masa de Paşte nu mai trebuie să fie un impediment în lupta cu kilogramele, ba mai mult, pe lângă plăcerea gustului, puteti să și slabiți.

În decursul acestei săptămâni voi posta câteva filmuleţe în care dr. Andrei Laslău ne va arăta ce să cumpărăm, iar la final ne va face şi un meniu pentru masa de Paşte.

Aşadar, dragii mei, vă invit să vedeţi, în minutele următoare, ce pâine este recomandată, apoi mergem la raionul de cozonaci.


0 thoughts on "Dr. Andrei Laslău ne învață cum să mâncăm de Paște – partea I"

 1. miha spune:

  Am inteles bine? Deci pe low carb ai voie sa mananci cozonac, dar nu poti sa mananci stafide? Cum vine asta?

 2. connexion spune:

  felicitari ela
  un articol perfect

 3. maria ionescu spune:

  ma intereseaza meniul de pasti multumesc

 4. maria ionescu spune:

  sint foarte multumita de meniul lui DOMNUL DOCTOR MULTUMIM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--